eiffeltornet


Den här bilden är bara för fin. Någon gång i livet ska jag åka till Paris, vandra runt inne på Louvren, äta macarons och se Eiffeltornet på kvällen. Och såklart ta miljoner bilder.

spinning

Ny vecka då! Idag ska vi hålla på med något svenska projekt och sen har jag träning.

happy bday


Idag fyller Beyoncé 30 år, grattis till henne! Läste någonstans att idag ska man kolla på videon Single Ladies så den blir den mest visade videon på youtube som en present till henne. Jag tänkte göra det enkelt för er, så tryck bara här över och lyssna lite på en av världens bästa sångerskor. Enjoy!

Hungerspelen


Hej alla ni nya läsare! Idag var ni lite fler än vanligt. Nu ska jag lägga mig med en riktigt bra bok och mysa. Vi hörs imorgon!

lite fina bilder från tumblr


Det går inte att förklara tumblr. Som att leva i en drömvärld typ. Iallafall, nu på senaste tiden har jag inte fotat så mycket men det ska jag börja med igen. Så fort jag liksom får lust.

Två bra saker här på lördagsmorgonen:
Jersey Shore börjar imorgon.
Har börjat läsa om Hungerspelen.

its friday friday

Idag hade jag skolfoto, det var kul! Och nu har jag gått klart min första veckan i tvåan. Hurra för det!

wordfeud


Laddade ner appen wordfeud idag. Det är som alfapet fast i mobilen. Vill ni spela med mig heter jag jessicawj! (Ni vet att ni vill spela..)

september


Kan ni fatta att det är september? Nu är det verkligen höst. Snart är det vinter. Hemsk tanke. Idag slutar jag vid 12 igen.

RSS 2.0