pretty little liars


Slutade skolan runt 12 idag, så är hemma nu. Ska sätta på nyaste avsnittet av Pretty Little Liars och ta det lugnt. Igår var jag på stan med Olivia och drack mini cola, söta va? Fast inte så goda.

preppy

Tänkte visa vad jag hade på mig idag för jag tyckte det var fint! :) En blå ärmlös skjorta från primark och en tröja från forever 21. Och ett par jeans som inte syns. Försökte mig på trenden "skjorta under stickat" (som jag älskar).

nastygal

Om jag fick välja skulle alla kläder som finns på nastygal.com finnas i min garderob! Helst utan att jag behövt köpa något också. Iallafall, idag ska jag träffa Olivia och shoppa lite. Hörs sen!

klart



Första skoldagen, check! Plus att jag är ledig imorgon.

firework

Underbart fyverkeri, ellerhur? Igår blev det en tidig kväll, jag mådde inte så bra. Nu mår jag bättre och har träningsvärk i axlarna. Och imorgon börjar skolan.

flowers

Imorse gick jag upp kl halv 7 för att jobba lite. Om några timmar har jag träning och sen ska jag bara ligga i soffan och titta på film! Ha en bra dag vänner.

polaroid

Idag har jag spenderat morgonen med att hänga på pottermore. Har äntligen fått tillgång! Så awesome. Senare tänkte jag lägga mig i ett bad och sen kolla på en film. Kanske Harry Potter. Vad gör ni idag?


Andy Levy


Jag tänkte slänga in en video som jag upptäckte idag. Har aldrig hört talas om Andy förens nu men han är verkligen en förebild. Säg gärna vad ni tycker!

evening quote

via tumblr


behind the blog

Hej, här är jag! Jag heter Jessica och är 17 år. Jag gillar tumblr, Harry Potter, Pretty Little Liars, Gossip Girl, dricka smoothies från Naked Juice Bar, träna och fota. Hope you like it!

RSS 2.0